CROS 6 KM

Traseu:

Crosul de 6 km: Primăria Municipiului Arad - B-dul Revoluției– Str. Nicolae – Faleza Mureș - Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa (zona pietonală) – Sens giratoriu – Str. Cetății (zona pietonală pana la sensul giratoriu aferent Ștrandului Neptun) – Podul Decebal (zona pietonală de pe partea dreapta spre sensul de coborâre către P-ţa Avram Iancu) – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primăria Municipiului Arad.

Condiţii de participare pentru Cros 6 km
- Invităm să se înscrie la această cursa persoane cu vârstă minimă de 14 ani împliniţi până la data de 05.10.2018;
- Participarea este gratuită;
- Fiecare persoană înscrisă trebuie să fie de acord să alerge pe propria răspundere. Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acest eveniment. De asemenea, fiecare persoană înscrisă trebuie să îşi dea acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora, a imaginilor proprii din cadrul evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe email, cu privire la cursa (noutăţi/newsletter) precum şi pentru primirea de sms-uri cu privire la eveniment şi/sau partenerii acestuia. Declaraţia în original se va semna/depune la ridicarea pachetului de start.
- Înscrierea se poate face pe site-ul www.maratonarad.ro, până în 28 septembrie 2018;
- Suplimentar, pe lângă site, înscrierea se va face cu acordul părinţilor, prin semnarea unei declarații în acest sens si încărcarea acesteia pe site, odată cu înscrierea. Declarația se poate descărca de AICI; Dacă înscrierea este realizată de către părinți sau împuterniciți este suficientă depunerea declarației de către unul dintre aceștia, la momentul ridicării numărului de start. Declaraţia în original se va semna/depune la ridicarea pachetului de start.
- Timpul limita de parcurgere a traseului este de 90 minute;
Pentru cursa de 6 km pachetul de start conţine numărul de concurs şi cipul pentru cronometrare.