NOUTATI

7 octombrie 2018 – Rezultatele

Vă mulțumim pentru tot sprijinul, pasiunea și energia investită, fie că ați fost alergători, voluntari, sponsori, colegi, parteneri ori spectatori, împreună am mai făcut un pas hotărât în promovarea mișcării pentru sănătate, în Arad!
A fost o ediție ce a avut, printre altele, o schimbare de sezon, o perioadă mai scurtă și mai intensă de promovare, noi formule de organizare și o vreme foarte bună pentru alergat. Cu suișuri și coborâșuri, cu efort și emoții de multe feluri, ne-am bucurat că ați fost alături de noi până la final, energia investită și voia bună regăsită la sosire ne dau și nouă aripi să mergem mai departe.
La secțiunea REZULTATE se găsesc timpii de la cursele cronometrate în cadrul evenimentului MARATONUL, SEMIMARATONUL ȘI CROSUL ARADULUI – 2018. Dacă observați inadvertente, vă rugăm să ni le precizați la maratonarad@experientamultisport.ro până în 10 octombrie 2018, cel târziu. După această dată rezultatele devin definitive.
Îi invităm pe toți cei implicați să ne comunice opinia cu privire la MARATONUL, SEMIMARATONUL ȘI CROSUL ARADULUI – 2018 completând formularul de pe site, OPINIA TA, în acest fel ajutându-ne ca pe viitor, în limita resurselor implicate sa facem lucrurile mai bine, unde e cazul și se poate, sau să le păstrăm pe cele ce au funcționat până acum. Sunt câteva minute de efort, contează mult pentru noi, vă asigurăm că citim și recitim cele scrise acolo, acum și în pregătirea viitoarelor ediții. Multe ajustări s-au produs și datorită propunerilor făcute de către participanți și de către voluntari, de-a lungul timpului.
Mai urmează pentru zilele următoare:
• Să inserăm pe pagina de noastră de Facebook precum și pe site câteva mii de fotografii de la această ediție;
• Să realizăm totalurile și premierea pe îndrumători, unități de învățământ și structuri;

Din toate, cât mai multe bune,
Sorin – Victor Roman, inițiator eveniment

3 octombrie 2018

Declarații minori
Declaratiile nedepuse pentru minori se mai pot înmâna la secretariatului evenimentului aflat la Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revoluţiei nr 77 (lângă Primăria Arad), în 5 octombrie 2018, orele 13:00-18:00. Declaratia se descarca de AICI

Declarații majori
Declarația pentru majori ce se completează la ridicarea pachetului de concurs se poate găsi aici și la secretariatul evenimentului.
Doar la ștafetă pachetele pot fi ridicate de către un membru al echipei în cazul în care aceasta are declarațiile corect completate de către toți colegii.

Ridicarea pachetului de start vineri, 5 octombrie
Puteți să vă ridicați numărul de concurs și celelalte elemente conexe vineri, 5 octombrie 2018 de la secretariatul amenajat în apropierea punctului de start, sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (lângă Primăria Arad), et. 1, între orele 13:00 și 18:00.
Pachetul de start se va ridica pe baza actului de identitate al persoanei înscrise sau al unui părinte în cazul minorilor fără carte de identitate ori a profesorului însoţitor.
RIDICAREA pachetului în ziua evenimentului (6 octombrie) se poate face doar ca excepție și doar în limita timpului disponibil la aceeași locație indicată mai sus, secretariatul amenajat în apropierea punctului de start, sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (langa Primaria Arad). Intervale orare ridicare pachet start – 6 octombrie:
- Maraton/semimaraton/ștafetă - între orele 6 şi 7;
- Pentru 6 km - între orele 8 și 11;
- Pentru 1 km Feroneria – între orele 8 și 13.

Pentru a evita aglomeratia si riscul de a nu va incadra în timp datorită acesteia vă sfătuim călduros să ridicati acest pachet de start în 5 octombrie, mai ales dacă sunteţi din Arad şi vă este mai uşor. Vă asumați riscul de a nu putea ridica în timp util acest pachet, în cazul în care veniți doar în ziua evenimentului. Vă mulţumim anticipat pentru întelegere!

Premii pentru identitate
In cadrul evenimentului se vor premia cei mai ingeniosi alergatori din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate. Lista de identitati ce pot sa fie asumate: supererou, personaj de poveste, personaj de desene animate, animal, indian, dac, roman, soldat, duce, ducesa, pilot, capitan de vas, fruct, etc. Optiunile nu sunt limitate la acestea, creativitatea participantilor este binevenita!

Exclusiv pentru ultramaraton / maraton / semimaraton / ştafeta

Ședința tehnică, cină cu paste

Ședința tehnică cu detalii referitoare la traseu, pentru probele de ultramaraton/maraton/semimaraton, va avea loc la o cină cu paste, în 5 octombrie 2018, ora 18:00, la Restaurant Decebal, B-dul Decebal, nr 2, lângă Univ. Aurel Vlaicu Arad și Primăria Arad.
Cei care nu ați confirmat prezenta, conform regulamentului, până în 28 septembrie, o mai puteți face până cel târziu în 4 octombrie 2018, ora 17:00, printr-un email simplu cu subiectul CINĂ, trimis pe maratonarad@experientamultisport.ro.
Intrarea se va face pe baza numărul de concurs de la semimaraton/maraton/ultramaraton și a confirmării prezenței. Tot acolo puteți să va întâlniți cu parte din echipa de organizare.

1 octombrie 2018
Înscrierile s-au încheiat, vă mulţumim pentru interes! Vă aşteptăm să încurajaţi alergătorii în 27 mai 2017!

Traseele avizate pentru acest an sunt următoarele:
• Pentru probele de ultra maraton, maraton, semi maraton şi maraton ștafeta: Primăria Municipiului Arad - B-dul – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mureș – buclă Parcul Europa - Faleza Mureș – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa (zona pietonală) – Sens giratoriu – Str. Cetății (zona pietonală pana la sensul giratoriu aferent Ștrandului Neptun) – Podul Decebal (zona pietonală de pe partea dreapta spre sensul de coborâre către P-ţa Avram Iancu) – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primăria Municipiului Arad. Traseul este parcurs de 6 ori pentru proba de maraton/ maraton ștafeta pentru a totaliza 42,195 km, de 3 ori pt. semi maraton și de 7 ori pt. ultra maraton (49,22 km);
• Pentru crosul de 6 km: Primăria Municipiului Arad - B-dul Revoluției– Str. Nicolae – Faleza Mureș - Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa (zona pietonală) – Sens giratoriu – Str. Cetății (zona pietonală pana la sensul giratoriu aferent Ștrandului Neptun) – Podul Decebal (zona pietonală de pe partea dreapta spre sensul de coborâre către P-ţa Avram Iancu) – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primăria Municipiului Arad.
• Pentru Crosul FERONERIA: Primăria Municipiului Arad – B-dul Revoluției – plecare spre intersecția cu Str. Grigorescu, în dreptul străzii respective însă întoarcere pe B-dul Revoluției partea cu Palatul Băncii Naționale și sosire în zona Băncii Transilvania, înainte de intersecția cu str. Horia (0,7 km);

Vă invităm să vă înscrieţi pentru a participa în 6 octombrie 2018 la una din cursele următoare:

Ultramaraton – 49,22 km
Maraton – 42,195 km
Semimaraton – 21,097 km
Cros 6 km
Cros 0,7 km - Feroneria

10 august 2018
Noutăţile de până acum ale ediției din 2018 sunt următoarele:

Medaliile pentru ultramaraton/semimaraton/maraton/maraton ştafeta

Participanţii pot alege, la înscriere, între cinci medalii cu următoarele simboluri:
- Cetatea Aradului (lansată în 2014);
- Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare (lansată în 2015);
- Mănăstirea Hodoș-Bodrog (lansată în 2016);
- Palatul Administrativ din Arad (lansată în 2017);
- România – hartă simbolică la 100 de ani (în pregătire pentru 2018);