Noutatile de pana acum ale editiei din 2018 sunt urmatoarele:

3 octombrie 2018

Declarații minori
Declaratiile nedepuse pentru minori se mai pot înmâna la secretariatului evenimentului aflat la Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revoluţiei nr 77 (lângă Primăria Arad), în 5 octombrie 2018, orele 13:00-18:00. Declaratia se descarca de AICI

Ridicarea pachetului de start vineri, 5 octombrie
Puteți să vă ridicați numărul de concurs și celelalte elemente conexe vineri, 5 octombrie 2018 de la secretariatul amenajat în apropierea punctului de start, sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (lângă Primăria Arad), et. 1, între orele 13:00 și 18:00.
Pachetul de start se va ridica pe baza actului de identitate al persoanei înscrise sau al unui părinte în cazul minorilor fără carte de identitate ori a profesorului însoţitor.
RIDICAREA pachetului în ziua evenimentului (6 octombrie) se poate face doar ca excepție și doar în limita timpului disponibil la aceeași locație indicată mai sus, secretariatul amenajat în apropierea punctului de start, sediul central al Universitatii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revolutiei nr 77 (langa Primaria Arad). Intervale orare ridicare pachet start – 6 octombrie:
- Maraton/semimaraton/ștafetă - între orele 6 şi 7;
- Pentru 6 km - între orele 8 și 11;
- Pentru 1 km Feroneria – între orele 8 și 13.

Pentru a evita aglomeratia si riscul de a nu va incadra în timp datorită acesteia vă sfătuim călduros să ridicati acest pachet de start în 5 octombrie, mai ales dacă sunteţi din Arad şi vă este mai uşor. Vă asumați riscul de a nu putea ridica în timp util acest pachet, în cazul în care veniți doar în ziua evenimentului. Vă mulţumim anticipat pentru întelegere!

Premii pentru identitate
In cadrul evenimentului se vor premia cei mai ingeniosi alergatori din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate. Lista de identitati ce pot sa fie asumate: supererou, personaj de poveste, personaj de desene animate, animal, indian, dac, roman, soldat, duce, ducesa, pilot, capitan de vas, fruct, etc. Optiunile nu sunt limitate la acestea, creativitatea participantilor este binevenita!

Exclusiv pentru ultramaraton / maraton / semimaraton / ştafeta

Ședința tehnică, cină cu paste

Ședința tehnică cu detalii referitoare la traseu, pentru probele de ultramaraton/maraton/semimaraton, va avea loc la o cină cu paste, în 5 octombrie 2018, ora 18:00, la Restaurant Decebal, B-dul Decebal, nr 2, lângă Univ. Aurel Vlaicu Arad și Primăria Arad.
Cei care nu ați confirmat prezenta, conform regulamentului, până în 28 septembrie, o mai puteți face până cel târziu în 4 octombrie 2018, ora 11:00, printr-un email simplu cu subiectul CINĂ, trimis pe maratonarad@experientamultisport.ro.
Intrarea se va face pe baza numărul de concurs de la semimaraton/maraton/ultramaraton și a confirmării prezenței. Tot acolo puteți să va întâlniți cu parte din echipa de organizare. a

1 octombrie 2018
Înscrierile s-au încheiat, vă mulţumim pentru interes! Vă aşteptăm să încurajaţi alergătorii în 27 mai 2017!

Medaliile pentru ultramaraton/semimaraton/maraton/maraton ştafeta

Participanţii pot alege, la înscriere, între cinci medalii cu următoarele simboluri:
- Cetatea Aradului (lansată în 2014);
- Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare (lansată în 2015);
- Mănăstirea Hodoș-Bodrog (lansată în 2016);
- Palatul Administrativ din Arad (lansată în 2017);
- România – hartă simbolică la 100 de ani (în pregătire pentru 2018);

REGULAMENT

Scopul evenimentului este promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării.

Probe:
Evenimentul ,,MARATONUL, SEMIMARATONUL ŞI CROSUL ARADULUI” - 2018 cuprinde 6 probe: Ultramaraton – 49,22 km, Maraton – 42,195 km, Semimaraton – 21,097 km, Ştafetă Maraton, Cros 6 km și Cros Feroneria (0,7 km). 

La proba necompetițională de 0,7 km se vor da mai multe starturi, în funcţie de numărul de participanţi, pe următoarele categorii: familie, feminin, masculin, voluntari etc.

Traseu:
Ultra maraton, maraton, semi maraton şi maraton ștafeta
: Primăria Municipiului Arad - B-dul – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mureș – buclă Parcul Europa - Faleza Mureș – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa (zona pietonală) – Sens giratoriu – Str. Cetății (zona pietonală pana la sensul giratoriu aferent Ștrandului Neptun) – Podul Decebal (zona pietonală de pe partea dreapta spre sensul de coborâre către P-ţa Avram Iancu) – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primăria Municipiului Arad. Traseul este parcurs de 6 ori pentru proba de maraton/ maraton ștafeta pentru a totaliza 42,195 km, de 3 ori pt. semi maraton și de 7 ori pt. ultra maraton (49,22 km);

La ștafetă cele patru persoane din fiecare echipă își împart cele 6 ture, la alegere, condiția este ca schimbul de ștafetă să se facă în aria delimitată din zona START/SOSIRE. De exemplu, două persoane pot alerga câte două ture fiecare iar celelalte două câte o tură fiecare.

Crosul de 6 km: Primăria Municipiului Arad - B-dul Revoluției– Str. Nicolae – Faleza Mureș - Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa (zona pietonală) – Sens giratoriu – Str. Cetății (zona pietonală pana la sensul giratoriu aferent Ștrandului Neptun) – Podul Decebal (zona pietonală de pe partea dreapta spre sensul de coborâre către P-ţa Avram Iancu) – Faleza Mureș – Palatul Cultural – Str. Xenopol – Primăria Municipiului Arad.

Crosul FERONERIA: Primăria Municipiului Arad – B-dul Revoluției – plecare spre intersecția cu Str. Grigorescu, în dreptul străzii respective întoarcere pe B-dul Revoluției partea cu Palatul Băncii Naționale și sosire în zona Băncii Transilvania, înainte de intersecția cu str. Horia (0,7 km);

Condiţii de participare pentru pentru Crosul Feroneria (0,7 km)
-Cursa nu are limită de vârstă, particularităţile pt minori sunt mai jos expuse;
-Participarea este gratuită;
-Fiecare persoană adultă înscrisă va alerga pe proprie răspundere;
-Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acesta compettie;
-Fiecare persoană înscrisă îşi dă acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora a imaginilor proprii din cadrul evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe email, cu privire la cursă (noutăţi/newsletter) precum şi primirea de sms-uri cu privire la eveniment şi/sau partenerii acestuia;
- Înscrierea se poate face pe site-ul www.maratonarad.ro, până în 28 septembrie 2018;
- Timpul limita de parcurgere a traseului: 20 minute;
- Pentru minori (sub 18 ani neîmpliniţi până în 05.10.2018) precizăm următoarele :
- Suplimentar, pe lângă site, înscrierea se va face cu acordul părinţilor, prin semnarea unei declarații în acest sens si încărcarea acesteia pe site, odată cu înscrierea. Declarația se poate descărca de AICI; Dacă înscrierea este realizată de către părinți sau împuterniciți este suficientă depunerea declarației de către unul dintre aceștia, la momentul ridicării numărului de start.
- Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de către un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această proba şi primeşte număr de participare;
- Pachetul de start se va ridica pe baza actului de identitate al persoanei înscrise sau al unui părinte în cazul minorilor fără carte de identitate. La ridicarea pachetului de start este necesară prezenţa persoanei înscrise, indiferent că este minoră sau majoră.
Pentru crosul Feroneria, pachetul de start conţine un număr de concurs.

Condiţii de participare pentru Cros 6 km
- Invităm să se înscrie la această cursa persoane cu vârstă minimă de 14 ani împliniţi până la data de 05.10.2018;
- Participarea este gratuită;
- Fiecare persoană înscrisă trebuie să fie de acord să alerge pe propria răspundere. Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acest eveniment. De asemenea, fiecare persoană înscrisă trebuie să îşi dea acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora, a imaginilor proprii din cadrul evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe email, cu privire la cursa (noutăţi/newsletter) precum şi pentru primirea de sms-uri cu privire la eveniment şi/sau partenerii acestuia. Declaraţia în original se va semna la ridicarea pachetului de start, cu excepţia minorilor, în cazul cărora aceste aspecte sunt menţionate în declaraţia comună cu a părinţilor.
- Înscrierea se poate face pe site-ul www.maratonarad.ro, până în 28 septembrie 2018;
- Pentru minori, suplimentar, pe lângă site, înscrierea se va face cu acordul părinţilor, prin semnarea unei declarații în acest sens si încărcarea acesteia pe site, odată cu înscrierea. Declarația se poate descărca de AICI. După depunerea declarației se validează înscrierea.
- Timpul limita de parcurgere a traseului este de 90 minute;
Pentru cursa de 6 km pachetul de start conţine numărul de concurs şi cipul pentru cronometrare.

Condiţii de participare pentru ultramaraton/maraton/semimaraton/maraton ştafeta:
- Invităm să se înscrie la această proba persoane cu vârstă minimă de 18 ani împliniţi până la data de 5 octombrie 2018;
- Înscrierea se poate face pe site-ul www.maratonarad.ro până la data de 28 septembrie 2018;
- Cronometrarea se va face printr-un cip adăugat numărului de concurs sau pantofilor de alergare;
- Timpul limita de parcurgere a traseului este de 3,5 ore la semimaraton, 6 ore la maraton şi 7 ore la ultramaraton;
- Înscrierile se vor accepta în limita a 500 de locuri;
- Taxa de participare este cea de mai jos, stabilită în funcţie de data la care se plăteşte:

 

CURSA Suma
06.08.2018 – 23.09.2018
Suma
24.09.2018 – 05.10.2018
Ultramaraton, Maraton, Semimaraton: 60 lei/persoană 80 lei/persoană
Maraton ștafetă 50/persoană 60/persoană


Taxa de participare se va achita în unul din conturile de mai jos menţionând la detalii plata: „Ultramaraton/Maraton/Semimaraton/Maraton ştafetă – Nume, prenume” (numele persoanei pt care se efectuează plata):
Asociaţia Clubul Sportiv Experienţa Multisport
Cont IBAN Lei: RO15BTRLRONCRT0092365503 deschis la Banca Transilvania Arad.
Cont IBAN Euro: RO08BTRLEURCRT0092365505 deschis la Banca Transilvania Arad.
CIF: 31021976.
Cod SWIFT: BTRLRO22

Taxa de participare nu este returnabilă. Va rugăm să efectuaţi plata în maxim 7 zile de la înscrierea pe site pt validarea înscrierii, în caz contrar organizatorii îşi rezervă dreptul de a şterge înscrierea nevalidată.
Pachetul de concurs conţine pentru semimaraton/maraton/maraton ştafeta/ultramaraton:
- înaintea cursei:
• număr de concurs;
• cip pentru cronometrare;
• sac pentru depozitare;
• tricou oficial personalizat cu evenimentul;

- în timpul cursei:
• asistenţă medicală;
• acces la punctele de alimentare şi hidratare;

- după cursa (pentru participanţii care termină cursa):
• certificat de participare trimis pe email sau primit pe loc;
• medalie;
• acces la fotografii din cadrul evenimentului;

Voluntarii implicaţi în organizare beneficiează de înscriere gratuită.
Fiecare persoană înscrisă este de acord să alerge pe propria răspundere. Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acest eveniment.
De asemenea, persoana înscrisă trebuie să îşi dea acordul pentru utilizarea de către organizatori sau împuterniciţii acestora a imaginilor proprii din cadrul evenimentului şi pentru primirea de informaţii, pe email, cu privire la cursa (noutăţi/newsletter) precum şi pentru primirea de sms-uri cu privire la eveniment şi/sau partenerii acestuia. Declaraţia în original cu privire la cele menţionate mai sus se va semna la ridicarea pachetului de start.

Inspiră un arădean/o arădeancă - opţiune disponibilă pentru alergătorii de la maraton
Printre obiectivele fixate de către Clubul Sportiv Experienţă Multisport este şi acela de a creşte numărul de alergători arădeni de maraton. Mai multe despre obiectivele organizaţiei puteţi vedea pe www.experientamultisport.ro
Puteţi să sprijiniţi acest obiectiv prin implicarea într-o întâlnire câţiva din voluntarii evenimentului, interesaţi de alergare, cărora să le ”destăinuiţi” din experienţa proprie cu privire la alergarea unui maraton. Întâlnirea va avea loc în seară de dinaintea evenimentului. Noi vom culege opţiunile tuturor celor ce doresc să motiveze, să transmită mai departe acest obicei al alergării, pe de o parte şi, de asemenea, vom face o grupa de persoane interesate să cunoască ”pe viu” poveştile bravilor maratonişti. Pentru a accesa această opţiune va rugăm să bifaţi căsuţa corespunzătoare din formular. Lăsaţi-va să deveniţi o sursă de inspiraţie pentru alţii, credem că lucrul acesta se poate întoarce şi în creşterea motivaţiei personale de a continua pe acest drum!

Puncte de control, numere
Punctele de control/punctele intermediare se vor regăsi de-a lungul cursei, iar alergătorii care nu trec prin aceste puncte vor fi descalificaţi. Participanţii sunt obligaţi să poarte numerele de concurs la vedere, în faţă. Este interzisă modificarea cipului sau a numărului de concurs, în acest caz participantul riscând neînregistrarea în punctele intermediare şi/sau finale şi descalificarea.

Penalizări care pot duce la descalificare:
- neparcurgerea traseului stabilit şi marcat, abateri de la traseu;
- neaccesarea unui punct de control;
- pierderea numărului de concurs;
- participarea fără număr prins vizibil în faţă;
- utilizarea unui mijloc de transport pe durata cursei;
- depăşirea timpilor limita precizaţi;
- abandonarea de ambalaje sau echipament pe traseu;
- comportament neadecvat faţă de alţi alergători, public, susţinători, organizatori, parteneri, sponsori, voluntari;

Circulaţia autovehiculelor
Pentru crosul Feroneria în timpul cursei circulaţia autovehiculelor va fi oprită pe traseul stabilit.
Pentru crosul de 6 km, semimaraton, maraton, ultramaraton şi maraton ştafeta, traseul are o parte scurtă în care se aleargă pe şosea sau se intersectează şosele iar în aceste locuri circulaţia va fi oprită total/parţial sau se vor instala coridoare de protecţie pentru alergători.

Clasamentul şi certificatul de participare
Clasamentul pentru probele de ultramaraton/maraton/semimaraton/maraton ştafeta/cros 6 km va fi disponibil pe site-ul www.maratonarad.ro, ulterior evenimentului. Un certificat de participare se va trimite participanţilor pe e-mail, ulterior evenimentului sau se va înmâna la sosire.
Va rugăm să completaţi cu atenţie datele la înscriere, dacă acestea nu sunt corecte riscaţi să nu apăreţi în clasamentul final ori să apăreţi cu date greşite.
Crosul de 1km nu este cursa competiţională prin urmare aici nu se vor afişa timpii concurenţilor.

Garderoba/depozitarea obiectelor personale
Lângă zona de start/sosire există o locaţie (sediul central al Universităţii "Aurel Vlaicu" Arad) unde participanţii se pot schimbă şi lasă obiectele personale, pe propria răspundere, într-un sac identificat prin numărul de concurs şi pus la dispoziţie de către organizatori.

Toalete
Pe traseu se vor găsi toalete ecologice în cel puţin două puncte.

Puncte de hidratare
Punctele de hidratare se vor regăsi în minim două puncte de-a lungul traseului şi vor conţine cel puţin apă şi fructe.

Fotografii
Ulterior evenimentului participanţii vor putea descarcă fotografii reprezentative de pe site-ul www.maratonarad.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Premii la general
Toţi participanţii care termină o cursa vor primi certificate de participare şi medalii.
Va rugăm să țineți cont de faptul că acest eveniment este dedicat cu prioritate amatorilor și nu beneficiază de premii consistente aferente concursurilor pentru profesioniști. Acest lucru nu înseamnă că există restricții la înscrierea sportivilor profesioniști (aceștia se pot alătură participanților) dar dorim să atragem atenția pentru a nu există nesincronizări și așteptări nerealiste în legătură cu premierea.
Se vor acorda pentru primele 3 locuri la feminin şi masculin la maraton/semimaraton/maraton ştafeta/ultramaraton şi cros 6 km premii constând în cadouri oferite de către partenerii evenimentului, cupe/medalii precum şi mici premii în bani, astfel
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Ultramaraton: 600 RON (locul 1), 500 RON (locul 2) și 400 RON (locul 3);
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Maraton: 500 RON (locul 1), 400 RON (locul 2) și 300 RON (locul 3);
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Semimaraton: 400 RON (locul 1), 300 RON (locul 2) și 200 RON (locul 3);
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Maraton ştafetă: premii în abonamente/servicii și/sau produse;
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la 6 km: premii în abonamente, servicii și/sau produse;
Vor mai fi premii simbolice pentru identitate precum și o tombolă-joc interactiv pentru alergători și spectatori.

Premii speciale
Premii speciale se vor acorda:
- Îndrumătorilor: primelor 3 persoane (profesori, antrenori, mentori, etc) din punct de vedere al numărului total de kilometri parcurşi de către alergătorii ce i-au trecut că îndrumători, primelor 3 persoane (profesori, antrenori, mentori, etc) din punct de vedere al numărului de alergători ce i-au trecut că îndrumători;
- Instituţiilor de învăţământ reprezentate la eveniment: primelor 3 instituţii de învăţământ cu cel mai mare număr de kilometri parcurşi de către alergătorii reprezentaţi, primelor 3 instituţii de învăţământ cu cel mai mare număr de alergători reprezentaţi;
- Structurilor reprezentate la eveniment (companii/asociaţii/instituţii/cluburi): primelor 3 structuri cu cel mai mare număr de kilometri parcurşi de către alergătorii reprezentaţi, primelor 3 structuri cu cel mai mare număr de alergători reprezentaţi.

Premii pentru identitate
În cadrul evenimentului se vor premia cei mai ingenioşi alergători din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate. Lista de identităţi ce pot să fie asumate: supererou, personaj de poveste, personaj de desene animate, animal, indian, dac, român, soldat, duce, ducesa, pilot, căpitan de vas, fruct, etc. Opţiunile nu sunt limitate la acestea, creativitatea participanţilor este binevenită!

Programul evenimentului
(varianta finală va fi disponibilă cu 3 zile înainte de eveniment)

Dată: 6 octombrie 2018
Locul startului: Arad, lângă Primăria Arad, B-dul Revoluţiei nr 77

Intervale orare:

Ultramaraton/Maraton/Semimaraton/Ştafeta maraton:
- până la ora 07:40 – Sosirea participanţilor la punctul de start;
- 08:00 – Start;
- 11:30 – Timp limita pentru semimaraton;
- 14:00 – Timp limita pentru maraton/maraton ştafeta;
- 15:00 – Timp limita pentru ultramaraton;

Cros 6 km:
- până la ora 11:40 - Sosirea participanţilor la punctul de start; 
- 12:00 – Start;
- 13:30 – Timp limita parcurgere traseu 6 km;

Crosul Feroneria
- până la ora 13:50 – Sosirea participanţilor la punctul de start;
- 14:00 – Starturi diferenţiate;
- La final: cursa voluntarilor;

Afişarea rezultatelor provizorii/efectuarea verificărilor suplimentare/soluţionarea contestaţiilor:
11:00 – 13:00 – Semimaraton/Maraton/Maraton ştafeta/Ultramaraton – afișare rezultate provizorii, locurile 1-3;
13:00 – 14:00 – Premiere 1;
15:00 – 16:30 – Premiere 2;

Între orele 13-14 și 15-16:30 se vor premia:
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la 6 km;
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Semimaraton;
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Maraton ştafetă;
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Maraton;
- Primele 3 persoane la Feminin/Masculin la Ultramaraton;
- Premii identitate;

În cadrul evenimentului se va organiza şi o tombolă cu premii pt alergători.
Într-o zona vizibilă ce se va anunţa în cadrul evenimentului participanţii pot vedea rezultatele provizorii în aşa fel încât toţi cei interesaţi să poată verifică locul şi timpul obţinut iar eventualele neclarităţi/omisiuni/contestaţii să se soluţioneze în respectivul interval orar.

Ridicarea pachetului de start:
Se va realiza de la secretariatul evenimentului (aflat într-o locaţie ce se va anunţă ulterior), în zilele premergătoare competiţiei.
Pachetul de start se va ridica pe baza actului de identitate al persoanei înscrise sau al unui părinte în cazul minorilor fără carte de identitate ori a profesorului însoţitor. La ridicarea pachetului de start este necesară prezenţa persoanei înscrise în cazul celor majori sau a unui părinte în cazul în care persoana înscrisă este minoră.
Pachetul de start se poate ridica şi de către participanţii minori în cazul în care sunt însoţiţi de către un profesor care are declarațiile pregătite de la părinți. Pachetul de start se poate ridica în condiţii de excepţie şi de către un profesor pentru elevii îndrumaţi.
Pachetul de start conţine pentru semimaraton, maraton, ultramaraton şi maraton ştafeta: număr de concurs, cip pentru cronometrare, sac pentru depozitare şi tricoul oficial.
Pentru cursa de 6 km pachetul de start conţine numărul de concurs şi cipul pentru cronometrare.
Pentru crosul Feroneria, pachetul de start conţine un număr de concurs.
Exclusiv pentru ultramaraton/maraton/semimaraton/ştafeta pachetul de start se poate ridica şi în data de 6 octombrie între orele 6 şi 7 de la un secretariat amenajat în apropierea punctului de start, sediul central al Universităţii "Aurel Vlaicu" Arad, B-dul Revoluţiei nr 77 (lângă Primăria Arad). Pentru a evita aglomeraţia şi riscul de a nu vă încadra în timp datorită acesteia vă sfătuim călduros să ridicaţi acest pachet de start în 5 octombrie 2018, mai ales dacă sunteţi din Arad şi vă este mai uşor. Va mulţumim anticipat pentru înţelegere!

Şedinţa tehnică, cină cu paste
Şedinţa tehnică cu detalii referitoare la traseu, pentru probele de ultramraton/maraton/semimaraton, va avea loc la o cină cu paste, în 5 octombrie 2018, ora 18:00 într-o locaţie ce se va anunţa în perioada următoare. Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la maratonarad@experientamultisport.ro (email simplu cu subiect CINĂ), până în 28 septembrie 2018. Intrarea se va face pe baza numărul de concurs de la semimaraton/maraton/ultramaraton şi a confirmării prezenţei. Tot acolo puteţi să va întâlniţi cu unii voluntari dornici să audă mai multe cu privire la ceea ce înseamnă alergarea pentru maratonişti.

Garderoba pentru 6 octombrie 2018
Pentru schimbat şi lăsat obiecte personale vom avea o încăpere la sediul central al Universităţii "Aurel Vlaicu" Arad.

Parteneriat:
Evenimentul MARATONUL, SEMIMARATONUL ŞI CROSUL ARADULUI promovează donarea de sânge, printr-un parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Arad.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a opri derularea evenimentului în cazul în care anumite condiţii se impun.
Evenimentul ,,MARATONUL, SEMIMARATONUL ŞI CROSUL ARADULUI - 2018” şi condiţiile provizorii expuse mai sus pot cunoaşte îmbunătăţiri/modificări ulterioare lansării sale, în funcţie de parteneriatele ce se vor realiza, prin urmare va sfătuim să urmăriţi periodic site-ul www.maratonarad.ro pentru a află noutăţile acestei ediţii.